Netflix Aboneleri Grand Theft Auto Mobil Oyunlarına Erişebilecek

Netflix, oyun sektörüne yönelik atılımlarını sürdürürken bunun son örneği servise abone olanların yakında Rockstar’ın Grand Theft Auto serisindeki üç oyunun mobil sürümlerine hiçbir ek ücret ödemeden indirip oynanabilmesi olacak.

Netflix bir blog yazısında, Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition’ın aboneler için 14 Aralık tarihinde App Store ve Google Play Store aracılığıyla her iki platform için Netflix mobil uygulamasında yayınlanacağını belirtti.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition’daki üç oyunun açıklaması ise şu şekilde:

“Grand Theft Auto III – The Definitive Edition: Liberty City’ye hoş geldiniz. Her şeyin başladığı yere. Devasa ve çeşitli bir açık dünya, hayatın her kesiminden vahşi bir karakter kadrosu ve dilediğiniz gibi keşfetme özgürlüğü ile Grand Theft Auto III, suçun karanlık, ilgi çekici ve acımasız dünyasını parmaklarınızın ucuna getiriyor.

Grand Theft Auto: Vice City – The Definitive Edition: 1980’li yıllara hoş geldiniz. Büyük saçların ve pastel takım elbiselerin on yılından, bir adamın suç yığınının zirvesine yükselişinin hikayesi geliyor. Grand Theft Auto, Tommy Vercetti’nin aşırılıklarla dolu ve olasılıklarla dolup taşan neon ışıklı tropik bir kasabadaki ihanet ve intikam hikayesiyle geri dönüyor.

Grand Theft Auto: San Andreas – Definitive Edition: 90’lı yılların başları. Birkaç polisin cinayet suçunu üzerine atmasının ardından Carl ‘CJ’ Johnson, ailesini kurtarmak ve sokakların kontrolünü ele geçirmek için San Andreas eyaletinin tamamını kapsayan bir yolculuğa çıkmak zorunda kalır.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x